Erbjudanden

Vårerbjudande

Vi firar att Aloe Bio-Cellulose Mask är nominerad in kategori för bäst ny ansiktsmask på Pure Beauty Awards 2019 genom att om du köper detta som en Forever Mask Experinece Set så får du dessutom en Aloe Lips på köpet.

Månadens produkt

Med våren kommer solen. Men se upp: solen är stark och det kan lätt bli lite för mycket av det goda.

Det är här Aloe Sunscreen kommer in. En rikt krämig solskyddslotion med solskyddsfaktor 30 som snabbt sjunker in i huden utan att kladda. Aloe Sunscreen kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar, men är samtidigt både mjukgörande och återfuktande.

I ingredienslistan har vår vårdande Aloe vera fått fint sällskap av bland annat antioxidanter i form av vitamin C och E. Aloe Sunscreen gör din hud len och mjuk, och har en mild, blommig doft med inslag av kokos. Passa på att fylla på solskyddsförrådet så att du är redo att njuta!

Ta hand om dig i solen

Snåla inte med solskyddet – ett vanligt misstag som gör att ditt solskydd inte funkar så bra som det borde är att du använder alldeles för lite. Om solen är väldigt stark: använd heltäckande kläder eller gå in i skuggan. Och tänk på att bebisar och små barn är extra känsliga.

Fördelar

  • SPF 30 
  • Skyddar både mot UVA- och UVB-strålar 
  • Extra vattenfast 
  • Mjukgörande och återfuktande